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2012/03/12

蕎麦の糖質/Glucide in Soba

さて、最近糖質の取り方に少し気をつけなければいけない私。(前ブログ参照

何となくおうどんよりお蕎麦の方が体に良さそうと思ってお昼にお蕎麦を茹でてみました。食後2時間後に血糖値を測ったらいつもより高い!ネットで調べたらお蕎麦って高いんだって(涙)。しかも麺つゆにもお砂糖入ってるので気をつけましょう〜とありました。。思い込んだ知識は危ない。。

何か試験勉強やら糖質やらその他の手続きや準備が進まず正直ストレスフルな今日この頃・・。がんばろう。。

I need to be bit careful on how to take glucose on daily basis. (Refer prior blog)

I thought soba is healthier than udon so I made soba today. Though the glucose figure 2 hours after meal was higher than usual! I checked on blog and they said soba is high... It also says be careful since it uses 'men-tsuyu' (sauce for soba) which includes sugar.. Assuming is dangerous..

Recently, I have to study for the exam, be careful on glucide and also other administration, preparation stuff aren't moving etc.. To be honest, very stressful...


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